ICT-infrastructuren

Door de vele investeringen in ICT-projecten kunnen bedrijven en overheidsorganisaties niet meer zonder een goede ICT-infrastructuur. Een haperend netwerk is niet langer vervelend, het is simpelweg onaanvaardbaar. Een goede ICT-infrastructuur beweegt met de tijd mee, kan naadloos nieuwe systemen ontsluiten, kent nauwelijks onbeschikbaarheid en is ook kosteneffectief.

De systemen vragen zodoende om regelmatig aanpassingen en vaak zal er ook een volledig nieuwe infrastructuur ingekocht of gebouwd moeten worden. Goede leiding is daarbij onontbeerlijk. Een projectmanager in een grootschalig ICT-infrastructuurproject is een leider die snapt hoe de techniek werkt, begrijpt wat de architecten en engineers bedenken en overziet wat de organisatorische consequenties zijn.

Solvendo Resultaatmanagers hebben de kennis en ervaring die daarbij nodig zijn, opgedaan bij de bouw van datacentra bij de  rijksoverheid en in de financiële sector, landelijke data- en telefonienetwerken en kantoorautomatiseringsinfrastructuren met duizenden werkplekken.